2024-03-09 30 浏览
Weekend到启德Airside行吓,chill咗一个下午✨原来呢度有好多新开嘅餐厅,今次试试The Cipollini Pizzeria,pet friendly 餐厅,隔离枱只狗狗好可爱☺️坐出口位置会见到出面有好多狗仔玩乐,好得意呀😍一定要试佢地既手工pizza 🍕今次我同朋友叫咗辣肉肠蕃茄味🧡都几辣🌶️🍕好好味🤤整个饼底好厚实,吃完一大个好满足😌正✨✨✨; 三文鱼扒好味,煎得岩岩好,配搭酱汁好味😋份量大大件👏🏻👏🏻周末要chill下,叫埋Antipasti Platter 倾吓偈慢慢叹,Parma Ham 好香🥓甜品🍨2球手工制雪糕好味😋 ROCKY ROAD 朱古力🍫味好浓郁,推介✨✨TIRAMISU 味好正,口感好creamy💫焦糖奶昔🥛够邪恶,面层好多cream同埋好香嘅焦糖味❤️Latte也香浓☕️

焦糖奶昔🥛够邪恶,面层好多cream同埋好香嘅焦糖味❤️
Latte也香浓☕️