2019-11-07
超正既A4和牛放题, 系香港好难揾到一间甘多选择既和牛, 同时又有刺身食BOOK左好耐, 终于等到去食啦!!! 座位好好, 每个座位都好大, 唔会好迫 呢间价钱中等以我今日19:00-22:00 时段去食 HK$438 + HK$48 刺身寿司(自行选择)唔同时段去, 有唔同收费 HK$438 已系最贵既价钱坐底之后先黎一碟刺身, 有餐牌上没有既海胆刺身(好好食 好新鲜)再黎既就系一大碟唔同部位既和牛~~~正呀每个部位都有注明, 烧都唔洗太熟就可以食啦入口已即溶, 记得唔会烧过龙(如果唔系就浪费了)其中有一个部位和牛三角, 油脂分布—油系多少少, 食起上黎系好易入口. 之后再叫野食, 就可以透过QR CODE 去落单, 上菜速度都好快再叫就更系叫海鲜啦!!!! 都有好多款既海鲜(虾, 扇贝, 蚝, 蚬, 鱿鱼…) -- GOOD海鲜都唔错, 尤其系蚬 鲜味十足另外除左刺身之外, 仲有寿司饮品方面都有好多选择呢间仲有做午市, 下次会再试下午餐放题
呢间价钱中等
唔同时段去, 有唔同收费
HK$438 已系最贵既价钱
再黎既就系一大碟唔同部位既和牛~~~正呀
每个部位都有注明, 烧都唔洗太熟就可以食啦
入口已即溶, 记得唔会烧过龙(如果唔系就浪费了)
海鲜都唔错, 尤其系蚬 鲜味十足
另外除左刺身之外, 仲有寿司
饮品方面都有好多选择
呢间仲有做午市, 下次会再试下午餐放题