2022-08-23
经朋友介绍下揾到间清酒放题既居酒屋客人可以拣90分钟任饮(竹放题)/3小时任饮另外包三款关东煮同两款佐酒料理(松放题)放题包括日本清酒、生啤、烧酌同果物酒等🥰❣️ 2人拣佐 「松」放题, $568⭐️ ✨- 送左2杯鸡汤俾我地饮 (鸡味浓, 饮完个身暖笠笠❤️)✨酒: 待应拎左sake酒杯俾我地拣呀! 好靓🥰Sake🍶: 作 Zaku: 带甜, 果香味系口散发出黎浊酒: 乳白色~ 口感滑 带甜✨ 关东煮: 萝卜, 蒟蒻, 鱼腐, 芝士鱼棒, 福袋 (食物索晒d汤, 唔驶加调味料都已经好好食! 特别推介萝卜, 系好鲜甜,无榨架)✨ 佐酒料理: 唐扬墨鱼咀, 唐扬鱿鱼须, 日式香辣砂肝, 明太子鸡翼(2只)- 唐扬墨鱼咀, 唐扬鱿鱼须(必叫)👍🏻: 炸到金黄色, 劲脆又唔会成炸油! 咸度适中, 饮酒必要叫既炸物! 🤤- 日式香辣砂肝(劲力推介💕💖💛🧡💓): 超惊喜! 劲多葱连埋砂肝炒到劲香! 砂肝好爽, 辣辣地! 送酒一流! 食到停唔到口- 明太子鸡翼(2只) (必试💓): 劲多明太子系鸡翼入面! 仲要啖啖肉, 外皮金黄色同脆口🤩️ ❣️ 另外其他小食: ✨蟹肉蟹膏甲罗烧 $72: 蟹味浓~
放题包括日本清酒、生啤、烧酌同果物酒等🥰
❣️ 2人拣佐 「松」放题, $568⭐️
✨酒: 待应拎左sake酒杯俾我地拣呀! 好靓🥰
Sake🍶:
作 Zaku: 带甜, 果香味系口散发出黎
浊酒: 乳白色~ 口感滑 带甜
✨ 关东煮: 萝卜, 蒟蒻, 鱼腐, 芝士鱼棒, 福袋 (食物索晒d汤, 唔驶加调味料都已经好好食! 特别推介萝卜, 系好鲜甜,无榨架) ✨ 佐酒料理: 唐扬墨鱼咀, 唐扬鱿鱼须, 日式香辣砂肝, 明太子鸡翼(2只)
- 日式香辣砂肝(劲力推介💕💖💛🧡💓):
- 明太子鸡翼(2只) (必试💓): 劲多明太子系鸡翼入面! 仲要啖啖肉, 外皮金黄色同脆口🤩 ️ ❣️ 另外其他小食:
✨蟹肉蟹膏甲罗烧 $72: 蟹味浓~仲有好多蟹膏! 配埋薯片去食佢好好食~ 又唔会太漏
✨明太子玉子烧 $18: perfect match!!厚厚既玉子烧!
✨蒜蓉烧蚝 $42: 大大只好肥美