2022-12-21 106 浏览
不得了!不得了!下得了!重要事情要讲三次🤣平时系香港好少食咁贵既烧肉,因为觉得唔抵,但系实在太耐无得去日本,朋友就介绍呢间鹿儿岛烧肉俾我喇!我地四个人去食晚餐,叫左啲小食,有个拼盘,炒饭,和牛寿司小食我拣左烧鸡泡鱼干,欣赏佢个蛋黄酱加左7味粉令到更加香口,鸡泡鱼干都烧得岩岩好,入口非常香浓估唔到鱿鱼都好鲜甜味呀再叫左个和牛海胆寿司,呢个真系不得之了,入口即浴,海胆劲大声pat,鱼子都相当鲜甜,俾我想像中大旧,真系超级出色,我忍唔住食左两旧呀!到主角出场,我地叫左个和牛拼盘,啲肉真系好靓,每旧肉都好香口,入口即化,好好味呀我地除左烧肉,仲叫左甲罗烧,由于我系唔食蟹膏,我就无食到,但系朋友话超香浓,好食!食左咁多肉类其实都饱屎左,但系我地都系忍唔到叫多个和牛海胆炒饭,用石锅上既饭,出哂烟,好暖胃,冬更食真系一流,无得顶超级推荐大家去试下呢间烧肉!食到既除左系环境仲系食到高质既牛牛呀!
不得了!不得了!下得了!
重要事情要讲三次🤣

我地四个人去食晚餐,叫左啲小食,有个拼盘,炒饭,和牛寿司

估唔到鱿鱼都好鲜甜味呀