2020-11-24 363 浏览
有质素,又有人情味,环境简单的小店。👍🏻👍🏻👍🏻我帮衬过渔乐已有两次,真系好好食的。我最钟意去骨鲚鱼,因唔使落任何调味料,柠檬汁都唔使落,都食到新鲜嘅味道,因新鲜嘅野落调味料就浪费左食物本身嘅味道,连我唔钟意食鱼嘅朋友都话好食;鱼仔浓汤鱼汤嘅鲜味再加紫菜及少许葱花,提升鱼嘅鲜味,这个汤男女老幼都啱饮,天气冻的话饮佢更加正;冷泡麦茶系老板自家制,冰冻嘅麦茶,入口完全有好香嘅麦味,如果钟意麦茶嘅朋友值得饮。这渔乐还有啤酒,尤其是西班牙啤酒,好味又抵饮,用来送炸鱼绝配。😋😋😋渔乐老板又好好人,又有人情味,会介绍自己嘅餐牌里嘅食物,会主动与顾客交谈。我咁耐以来都未见过咁有人情味嘅老板,这已经是令我会继续回头帮衬嘅小店。😊😊😊环境简单,两个汽水箱加木板已经是一张枱,感觉好似去了日本旅行。🤣🤣🤣
去骨鲚鱼
鱼仔浓汤