Odelice! (The ONE)

餐厅: Odelice! (The ONE)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-01-27 451 浏览
成个用餐过程都好开心,职员好有礼貌。间唔中中会问吓你啲食物啱唔啱食😊难怪我六点几入座已经坐咗一半人❁ 法国生牛肉他他见到牛肉真系好期待😻餐厅选用的是进口法国手切金发阿基塔牛脊肉,所以可以放心进食。牛肉新鲜嫩滑,配上独特酱汁酸酸地好开胃。配上酸种面包,好吸引!❁ 马赛龙虾海鲜锅见到好多枱食客都有叫😀🐟🦑🦞本身我都好钟意食海鲜,呢个海鲜锅有波士顿龙虾、青口、大蚬、盲糟鱼、鱿鱼。盲糟鱼轻轻煎过但仍然好嫩滑,大大件而且冇骨。大蚬同鱿鱼好好食有咬口。锅底有大量新鲜蕃茄粒送面包好正!❁ 法国油封鸭腿鸭腿好松软,细细力已经可以切开,鸭肉质嫩滑,分量都唔细。底下面𠮶啲系菜同薯团丸子,薯团咬落口好烟韧,细细粒好得意,加埋啲菜食落唔会好肥腻。❁ 火焰橙酒可丽饼配云呢拿雪糕一见到火焰两个字已经吸引咗我,上菜的时候侍应会拿著橙酒,淋系甜品上,睇住个甜品着火然后有橙香渗出来🍊配上云呢拿雪糕有少少酒香,整个味道好夹❤️❁ Osoothing- 舒缓 佢哋啲花茶份量好够,几抵饮😝接骨木莓,罂粟花,薄荷,淡淡茶香,带少少水果味。❁ Pink Martini好靓,好好饮📍Odelice! (The ONE) (尖沙咀)尖

❁ 法国生牛肉他他

❁ 马赛龙虾海鲜锅
马赛龙虾海鲜锅

❁ 法国油封鸭腿

❁ 火焰橙酒可丽饼配云呢拿雪糕

❁ Osoothing- 舒缓

❁ Pink Martini
好靓,好好饮

📍Odelice! (The ONE) (尖沙咀)
尖沙咀弥敦道100号The ONE4楼L407号舖
马赛龙虾海鲜锅