2024-02-06
第一次喺居酒屋打边炉,食材唔会差过火锅专门店。而且刺身特别靓,所以呢个价钱超抵!🥘冬の锅物 $398/位极上七点刺身盛质素喺居酒屋嚟讲都系非常高。剑鱼腩同池鱼特别肥美。帆立贝大只鲜甜,有啲omakase嘅帆立贝都系差唔多🤭。✨日式浓厚虾汤店员向我哋推介呢款,结果真系非常之香。系类似西式龙虾汤𠮶种味道😍。✨时令海鲜八点盛合冇谂过有咁大份海鲜船,仲咁啱有埋龙虾🦞。龙虾鲜甜弹牙,仲有唔少龙虾膏。一人半只好满足。蛏子、鲍鱼、蚝肉都好大只。✨安格斯肉眼✨西班牙豚肉✨美国牛侧腹因为海鲜太正,显得肉类冇海鲜咁惊艳🤣。最好食竟然系豚肉片,口感最嫩滑,油腻咁又唔会好重。牛侧腹肉质弹牙几特别。安格斯肉眼就比较瘦。✨自家制虾滑✨自家制墨鱼滑估唔到居酒屋都会有好食嘅虾滑同墨鱼滑。墨鱼滑鲜味特别浓郁,好食过唔少火锅店🤫。✨精选野菜盛合蔬菜款式多,份量两个人食啱啱好。✨稻庭乌冬/御饭✨雪糕
🥘冬の锅物 $398/位
✨美国牛侧腹
✨自家制虾滑
✨自家制墨鱼滑
✨精选野菜盛合
蔬菜款式多,份量两个人食啱啱好。
✨稻庭乌冬/御饭
✨雪糕