2018-12-07 32 浏览
今日行行下见到有正野,真金白银忆比岗黎豪食海鲜餐,呢餐海鲜餐就抵食,咁嘅海鲜餐系西贡食真系成千银都落唔到楼,呢到 $258 就食到呢个 #三合一海鲜餐,超值序算,首先有一大抽海鲜,然后有得打边炉任拣 8 种火锅料,最后就有埋粥食呢个海鲜粥底火锅,真系正 🤤-个海鲜餐包括如图,有生猛龙虾、多宝鱼、大只海虾、新鲜鲍鱼、贵妃蚌、妞西兰圣子皇、美国极上牛小排、大量卜卜蚬,呢到已经回哂本 😛😛-另外可以系以下火锅料任拣 8 款,美国肥牛、日本黑豚肉、西班牙猪腩片、鲩鱼骨腩片、花胶、粉肠、猪肚、猪润、滑牛肉、牛柏叶、龙虾丸、台湾黑椒肠、芝士肠、萝卜、巨根蟹柳、鱼片头、蟹粉包心丸、手工牛丸、手工贡丸、豆卜、鲜滑鸡、新鲜鸭血、鱼皮饺、韭菜饺、云吞、出前一丁、午餐肉、乌冬、猪皮、自家制墨鱼丸、唐生菜、金菇菜、油麦菜、顺德酿冬菇、粟米、蟹籽虾滑、蟹肉墨鱼滑、竹笙、姜汁皮蛋贡丸、炸芋头、鲮鱼滑、西洋菜饺、淮山、海砂白、油炸鬼、即炸鱼皮、即炸响铃、冬瓜片、芋丝、莲藕片、木耳、芥末沙律球、莴笋、芝心丸,好多选择,打到我手软 🤡-最后食完个底就系清甜海鲜牛肉汤底味 🤤 之后就可以疯狂食够哂味嘅粥,另外有豆浆竹蔗水
最后食完个底就系清甜海鲜牛肉汤底味 🤤 之后就可以疯狂食够哂味嘅粥,另外有豆浆竹蔗水任饮,超值 🤘🏿
喜点鲜锅粥底火锅点心专门店
长沙湾青山道 155-181 号天悦广场地下 CA7 号舖