2023-11-08 35 浏览
试试尖沙咀闹市嘅火锅私房菜!佢哋主打高质食材、特色汤底。佢哋嘅手切安格斯牛肉、原条龙虾、炖汤火锅都好出名㗎。而家四个人去食仲着数!四人入座 HK$400电子现金券(需预先订座兑换;星期五或公众假期前夕不能使用)❤️二人套餐$528✨沙嗲浓汤锅拼鲜茄杂菜锅沙嗲汤味道浓郁又唔会太咸。鲜茄杂菜锅就清淡鲜甜啲。食四人餐就可以试埋啲特式汤底,例如系鹿茸菌花胶汤。✨海鲜拼盘海虾、大蚬、台山蚝、白鳝海虾肉质鲜牙,大蚬和台山蚝都带有浓郁海水味。白鳝肉口感爽弹,仲一啲都唔腥。食四人餐仲有原条龙虾🦞!✨手切安格斯牛拼黑豚肉安格斯牛脂肪纹理极靓,入口果然系鲜嫩又有油脂香。黑豚肉唔腻唔膻,👩🏻平时麻麻地猪肉都觉得好食。✨手打三拼丸牛丸、猪肉丸、墨鱼丸三款都系自家制,口感都好弹牙。✨时令蔬菜及稻庭乌冬蔬菜大盘又新鲜。食埋稻庭乌冬就啱啱好够饱。

而家四个人去食仲着数!
❤️二人套餐$528
✨沙嗲浓汤锅拼鲜茄杂菜锅
✨海鲜拼盘
海虾、大蚬、台山蚝、白鳝
✨手切安格斯牛拼黑豚肉
✨手打三拼丸
牛丸、猪肉丸、墨鱼丸三款都系自家制,口感都好弹牙。
✨时令蔬菜及稻庭乌冬
蔬菜大盘又新鲜。食埋稻庭乌冬就啱啱好够饱。