2023-03-12
住青衣咁耐,第一次试佐贺山田,今次拣左烧肉松放题,有135种野食,真系试唔晒雪之烧肉盛餐厅系QRcode 落单,但落单前会先送上「雪之烧肉盛」拼盆,拼盆入面都系比较靓既牛肉,包括日本佐贺和牛、美国上级牛肋肉、美国SRF安格斯和牛牛板腱、薄切美国SRF安格斯和牛牛板腱、美国SRF安格斯和牛一口牛、骨付牛肋骨同美国牛小排,佐贺和牛烧果阵已经好香,8成熟入口即融,除左日本佐贺和牛,其他都可以再点,另外就算佢同一款牛都分几种味,例如酱油味,塩烧,原味同辛辣味,推荐原味再自己调,或者酱油味。 海鲜食完大量牛都要试下海鲜,点左甲罗烧,牛油广岛蚝,虾(车老海),塩烧牛油带子同牛油煮蚬。甲罗烧食左好多只,好香鲜咸既蟹味;牛油带子、牛油煮蚬、虾同半壳青口都新鲜好味;牛油广岛蚝好大只饱满 豚肉食左太多牛,只点左一份日本黑豚梅肉,味道都唔错甜品餐厅设有自助吧,有饮品同甜品,食完主菜就食埋甜品,款式都有好多,我地拣左海盐味雪糕同北海道牛乳雪条,前者海盐味好特别,牛乳雪条好香奶味,食完大满足。
雪之烧肉盛
海鲜
豚肉
食左太多牛,只点左一份日本黑豚梅肉,味道都唔错
甜品