2024-09-21 64 浏览
今日唔知点解劲想食煎炸野,俾我发现左呢间Potato Corner , 一食返唔到𨍭头🤤佢哋主打薯仔食物、有薯条、薯圈、薯饼;仲有炸鸡、芝士条同炸蕃薯条,仲有5款调味粉可以拣🤩包括芝士、烧烤、辣烧烤、粟米同松露味🤩我今次点左一份两款口味嘅蕃薯条,全部都系新鲜现炸👍松露味蕃薯条+芝士味蕃薯条蕃薯条超级好食😋👍拣好款式后,可以自选调味料,今次要左松露同芝士两款口味☺️份量都几多😳新鲜现炸 入口外脆内软,松露咸香惹味,芝士相较就淡d,但系愈食愈好味😋下次要买薯条食下先🍟📍Potato Corner (旺角)旺角花园街2-16号好景商业中心地下23号舖#新鲜现炸 #薯条 #必食小食店 #potatocorner #yummy #旺角小食推介 #蕃薯条 #shakeshake #mkfood #foodie #香港小食 #街头小食

松露味蕃薯条+芝士味蕃薯条
下次要买薯条食下先🍟

📍Potato Corner (旺角)
旺角花园街2-16号好景商业中心地下23号舖

2024-09-13