2021-09-05
餐厅可以一览维港景色,以蓝色为主调感觉几舒服,好有海洋嘅感觉🌊 佢嘅bread basket 唔算非常感谢出色,但系我每次去都好期待个粟米/鸡汤同埋芝士puff😍 系好嘅开始🥰 佢个main menu 基本上都冇乜转过,每次都会等staff 介绍返每日推介!叫完野食就可以出去蚝bar 间蚝啦🥰 有好多选择,可以根据个人口味黎间!全部即叫即开,好新鲜👍🏻 食够生蚝之后就到主菜啦,今次叫左个鲍鱼意粉同埋黑毛猪🤤/Tasmania black abalone $1380/原只黑边鲍鱼有手掌咁大😲切左片上好似冇咁震撼,但系其实佢嘅份量真系好多,食极都仲有😂 下面配左个天使面,食落个质地有d 似虾子面😂🙈 加埋鲍鱼汁之后非常浓味🥰好好食🤤/Slow- cooked Japanese Kurobuta Pork Chop $520/黑毛猪煮到粉红色,好软熟🤤 加埋个onion honey jus 更加好食,味道好夹👍🏻甜品方面,我平时就必叫佢嘅soufflé,但系适逢母亲大人生日,就有个蛋糕食😍 系芒果芝士蛋糕🎂芝士蛋糕松软,唔会太实,芒果味重,如果多d 芒果粒就好😂🙈正体黎讲,真系极力推介钟意食
食够生蚝之后就到主菜啦,今次叫左个鲍鱼意粉同埋黑毛猪🤤
正体黎讲,真系极力推介钟意食蚝嘅朋友黎!佢嘅主菜都唔错👍🏻 已经好想再去食蚝🤤