2016-03-19 271 浏览
大澳多野食就好多人都知,都知有好多间串烧,本身都想食果间好似多人介绍果间,但睇完价钱觉得唔多抵,就黎左呢间食喇!嗌既时候已经劲兴奋!乜都要嗌一样!d 野黎到,见到佢一件一碟,又放d 叶呀网呀做装饰已经觉得烧既师傅好有心思,食落真系充满惊喜!佢个鸡翼真系非一般鸡翼,劲juicy, 加埋佢d 调咪粉,(好似系有d 7味粉?)好野味!跟住到蚝,d 芝士好正阿!!!拉极唔断的阿~~你睇佢只虾放得几令!都唔只,可能因为近海,d 虾新鲜,加埋佢d 和风烧汁,味道一流呀!迷李蕃薯仔,不嬲唔太好蕃薯,但佢细细粒,连埋d 烧到脆脆地既皮,甜甜地,又唔太漏,又唔会滞,食完直头想 encore!樱花虾蒜容扇贝就正正常常,一样好食!overall 佢最正系鸡翼同虾同地瓜bb ,呢三样都有惊喜!黎到必食!

一翅入魂
跟住到蚝,d 芝士好正阿!!!拉极唔断的阿~~
炭烧芝士生蚝
日本地瓜bb
樱花虾蒜容扇贝就正正常常,一样好食!
樱花虾扇贝
2016-01-03