2024-03-19 9 浏览
最钟意试新嘢,一早book咗呢间餐厅知道啲串烧抵食又好食,于是今日就book咗呢间啦!唔试唔知,一食果然10分惊喜!🙀🙀先嚟一个烧饭团!叫咗个酱油味黎试吓!🤭🤭烧饭团,感觉新鲜!啲饭粒微微笑一笑,形成饭焦!好好食!脆卜卜,但饭团嘅里面又软腍腍!呢种爽脆加软腍腍嘅感觉加埋好得意😁😁再嚟一个黑松露芝士!感觉非常特别!芝士味超浓郁,一咬开仲有拉扯嘅感觉!哈哈🫣🫣黑松露都好正!黑松露味超浓!绝对值得一试!🤩🤩之后叫咗个三文鱼子海鲜球,超多三文鱼子!劲足料!海鲜球炸过,炸粉唔算太厚里面仲有好多海鲜!海鲜味🥺🥺三文鱼子超新鲜咬开爆晒汁! !大大满足😍牛舌,亦都系必是item之一!师傅烧得好好,一啲都唔啱!😗牛舌超Juice !咬开有肉汁搣出嚟!超重牛尾!亦都唔会有牛舌嘅臊味!非常好😎最后就系嗌咗个冬菇串烧啦!冬菇唔会烧到好干,食落去仲好Juice !🥳🤩值得一赞!🤌🤌总括嚟讲,食物质素极高,价钱合理💟,服务态度亲切有礼!我下次一定会再嚟!🙌🏼🙌🏼