2021-07-30 1034 浏览
Geo条👅评分:⭐️⭐️⭐️ ⭐️💫(5⭐️最高)蒜油麻辣捞粗 $15+ 烧牛舌芯 $15+ 手撕鸡 $14+ 陈皮鱼蛋 $10+ zero $10赞岐乌冬 $15+ 牛柏叶 $12+ 糖心萝卜 $11+ 鲜虾云舌 $15+ 可乐 $10前几日同朋友剪完头发,发型师介绍我哋去食何车,去到舖仔细细间,但好彩有位姐😂我叫咗个捞粗,朋友就食乌冬,其实我平时好少好少应该系劲少食捞粗,但呢间车仔面改变咗我对捞粗嘅印象😂😂第一吓嚟,啲料都几足,首先捞好晒啲汁同配料食一啖,哗,佢哋嘅麻辣同蒜油真系啱晒我,佢哋嘅麻辣系一粒粒见到啲辣椒籽再加埋蒜油,好香好正👍🏻面底又正一啲碱水味都冇,因为以前细个成日都觉得粗幼面都好大阵碱水味,所以好少食👍🏻牛舌芯因为捞咗落面到,但都烧得几好食,厚薄均匀,放入口都几弹牙,正!手撕鸡因为得返唔够一份,老细俾多只鸡翼我🤣🤣手撕鸡味道唔错,鸡皮几滑忍唔住食咗旧,加埋鸡肉嘅捞面都其实冇得输啦🤤陈皮鱼蛋喺细个时食嘅味道,正☺️值得一提,捞面跟碗汤,佢呢碗汤唔系hea煲,虽然我饮唔出系咩汤,但真心好饮💛朋友食乌冬,俾咗旧萝卜我,真系几甜,鲜虾云吞都唔错,但我个fd食咗啖我个捞粗,佢话下次都会叫
Geo条👅评分:⭐️⭐️⭐️ ⭐️💫(5⭐️最高)

蒜油麻辣捞粗 $15

+ 牛柏叶 $12
+ 糖心萝卜 $11
+ 鲜虾云舌 $15
+ 可乐 $10

朋友食乌冬,俾咗旧萝卜我,真系几甜,鲜虾云吞都唔错,但我个fd食咗啖我个捞粗,佢话下次都会叫捞粗😂🤣

我哋果日夜晚9点几到,所以有部分嘢都冇晒,同佢哋都几多外卖,想食多啲𩠌嘅朋友仔记得要早啲到喇😊