2023-08-30
位于元朗朗屏新开既摩登牛舌烧肉专门店有次经过见到门口特式装修吸引左 真系好抢眼今日生日 专登黎试下 晚饭时间系全满 好彩有book位 餐牌上有几个餐可以选择我地拣左个人气⭐️No.1⭐️试下睇张相都以经好吸引未讲重点 先讲下贴心位 店家有提供围裙, 湿纸巾 (连湿纸巾都有精心设计过)😂😂另外又有海盐黑胡椒 五香粉 香辣粉 孜然粉 调味首先黎一盆小食可以用黎包住烧肉 过左1分钟后 已经开始上肉 🥩🍗🥓上菜速度都好快 唔洗10分钟已经成枱都系肉 😍😍😍📃📃📃📃📃📃📃📃🔅长龙牛舌呢个系店家重点特色推介, 重可以请店员帮你烧既牛舌 真系又粗又长又厚 即使烧耐左都唔会觉得硬 而且加埋秘制葱油 超好味🔅凤梨牛肋条个凤梨超甜 夹住块牛肋条食 真系一流 而且牛肋条肉质好淋 记得唔好烧咁耐🔅三色肠有墨色肠,豚肉肠, 重点讲下韩式风味肠 个外形好得意 烧个阵会胀起🤭🔅厚烧豚五花真系好厚身 而且肥瘦均匀 烧到一半要剪一旧旧细 细 如果唔系好难熟🔅水果冷面 平时有食水冷面 但水果冷面真系第一次食 个味道好新奇 好清甜 如果散叫唔跟餐 呢个系一定要点黎试下🔅摩登雪花肉呢个最好第一个就拎去烧 因为薄切好快熟 止肚饿
有次经过见到门口特式装修吸引左 真系好抢眼
今日生日 专登黎试下 晚饭时间系全满 好彩有book位
餐牌上有几个餐可以选择
我地拣左个人气⭐️No.1⭐️试下
睇张相都以经好吸引
未讲重点 先讲下贴心位
店家有提供围裙, 湿纸巾 (连湿纸巾都有精心设计过)😂😂
另外又有海盐黑胡椒 五香粉 香辣粉 孜然粉 调味
首先黎一盆小食可以用黎包住烧肉