2024-09-03
呢间位于中环亲切温馨嘅「P Lounge by Plaisance」,佢唔止好吃,而且佢嘅服务同环境一流! 😊 ✨白饭。讲真,我惊你唔会信 呢度嘅白饭好粒粒分明, 唔会过硬过腍,未食过咁好食嘅 米!🍚🤭✨Chicken Blanquette。白汁鸡肉,肉质香嫩!,质感好肉好弹牙,同无得弹嘅奶油口感!真 系系白汁鸡肉中嘅翘楚! 食落口真系有惊喜 ✨Seafood Risotto。一试难忘!海鲜烩饭!整到滋味十足,软硬度恰到好处,新鲜海鲜,鲜美!😝 ✨Sea Tacos。你钟意食海鲜?嚟到呢一定要试吓呢度嘅海洋风味塔可尼! 脆皮配海鲜赢得 你心,真心超好食呀! 任何一款变化嘅海鲜塔可你都会爱上: 辣味十足嘅赧鱿鱼, 浓郁风味嘅咖 喱虾, 鲍鱼清新嘅柠檬口味,简直完美!💖 ✨Atlantic Ocean。唔系只系食物好饮,而且鸡尾酒要好过顶! 一啖威士忌配上椰子味,系口 腔入面产生一种完美嘅滑顺感。你试过椰子同威士忌一齐饮嘅感觉未?🥥🥃充满气氛嘅环境,出色嘅食物,贴心嘅服务,就系我对呢到既总结啦! 👌
✨
Chicken Blanquette。白汁鸡肉,肉质香嫩!
🥥🥃