2025-01-08
今日要去尖沙咀整头发,必定坐好几个钟所以先要医饱肚先😆行经见到小胖台湾都有好多人介绍就当就冲左入去😍点左两个主食、两杯饮品同一款小食▶️ 士林盐酥大鸡腿便当🐔份量非常大 鸡腿外面炸得非常松脆,而且肉质非常之滑 ▶️台湾古早味烤猪肉🐷烤猪肉味道浓郁而且烧得比较焦香,而且每个饭里面都非常多配料有粟米🌽粉丝、小白菜🥬等,既饱肚又健康▶️金橘柠檬🍋酸酸甜甜,非常之醒胃▶️冬瓜茶☕️味道好浓,咁冻嘅天气整返杯热辣辣嘅饮品成个人都暖返晒💛▶️九层塔鸡翼🍗苏苏脆脆嘅外表热辣辣 满满既肉汁 下次一定要再叫虽然第一次嚟帮衬,但系发现佢有非常之多优惠,我已经即刻下载咗佢哋嘅App。下载App有迎新优惠会送小食,而且每次都可以储分,升级之后亦都会有现金券💰App 里面有好多唔同嘅优惠券,买嘢食之前一定要记得download咗个app望下😙另外见佢有得入钱增值,好似八达通咁样😄而且增值唔同嘅金额都可以有回赠💰真系好抵 我都增值左😎
点左两个主食、两杯饮品同一款小食
▶️金橘柠檬🍋酸酸甜甜,非常之醒胃