2024-10-25
我同班友得闲行过呢间Mini Friday,见到好似唔错!💕就立即决定入去试试。入到去之后真系两眼光彩熠熠,装潢好靓仲有超抵食嘅西式美食任我哋拣!首先叫咗佢哋嘅汤品【黑松露杂菌汤】,一上桌就闻到好香嘅阵阵黑松露香,加上鲜甜菌类,真系好好饮,饮完再叫多碗都唔会厌!🍵🍄仲有佢哋嘅柠檬牛油忌廉汁比目鱼。比目鱼好新鲜,肉质香嫩,再淋上浓郁而又够味嘅柠檬牛油忌廉汁,食落口就系一份由内而外嘅幸福感!😍🐠另外佢哋嘅喇沙帆立贝意粉都唔错嘅,呢个配搭真系惊喜,几时见过香浓嘅喇沙酱可以同意大利面和帆立贝咁完美配搭!好新奇又好好食,一试难忘,下次再嚟一定再叫!😊🍝最尾朋友再叫多碗黑松露杂菌汤嚟享受,太好饮啦!舒服嘅环境,饮住香满四溢嘅汤,实在是一种享受!😋🍲以上只系我地嘅个人感受啦,其实每人300几蚊喺呢度可以食到咁高水准嘅西式菜,真系超正!店员又好nice,整体环境方面都好有feel!👍🏻✅评分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】卫生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】整体评分:😋【笑】
✅评分:
味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】