2024-02-26
👩🏻间唔中都挂住The Captain's House嘅海鲜袋。除咗海鲜袋,西餐都几好食㗎!✨Seafood platter B $598蚬、翡翠螺、海虾、小墨鱼仔、小龙虾我哋今次拣咗cajun sauce,又香又辣又惹味。我哋觉得味道有啲似炒得香嘅港式咖喱,仲系有蒜味𠮶种。以往食lemon garlic sauce已经觉得正,原来cajun仲好味🤭。五款海鲜我哋比较推荐翡翠螺,螺肉肥厚弹牙,味道仲好鲜甜。小龙虾有虾膏,味道又浓又香。✨卡邦尼扁意粉 $128好浓芝士香同蛋黄香气,加埋口感香脆嘅烟肉粒特别惹味。感觉有喺其他地方食到嘅咁腻。✨夏威夷风炉烤鸡翼 $98有菠萝嘅甜甜酸酸味道,酱料嘅味道渗晒入去鸡皮。鸡皮烤得香而且肉嫩多汁。✨Tasteful lady $68✨Simple kids $68
✨Seafood platter B $598
蚬、翡翠螺、海虾、小墨鱼仔、小龙虾
✨卡邦尼扁意粉 $128
✨夏威夷风炉烤鸡翼 $98