2017-07-23
星期五happy Friday当然要周围去揾下好野食啦,食完晚饱又点可以唔食糖水慰劳下自己一个星期既辛劳呢。去左位于佐敦好出名既佳佳甜品食传统中式糖水😌 话说佳佳甜品系米芝连食店黎既,有唔少人报道过。可能时间尚早,我地去到竟然唔使等位🤗佳佳甜品室内环境都算好宽敞,唔会为左做多d生意而将d枱排到好密,座位都算多,可以容纳大约50人。有几张大圆枱,有机会要撘枱既。糖水选择唔算多,不过呢d传统小店贵精不贵多,口味大众化,价钱亦好相宜。叫左一碗热既合桃糊,认真系我咁大个女食过最好食既合桃糊,入口口感好滑,食得出系自家磨制既,一定唔会系开粉冲,合桃味香浓又唔会太甜,十级推介作为女人又点可以唔叫冰糖木瓜滋润下呢,好足料,有成六七片木瓜,虽然系冰糖炖,但都唔会太甜总括而言,十分推介大家要去试下佳佳甜品,位置又方便,糖水又好味,等候时间亦唔会好耐因为翻枱好快,不过就唔会适合大家慢慢倾计。