2020-12-28
疫情关系,圣诞节无得出街食大餐,唯有留系屋企叫到会外卖返嚟食!不得不赞只火鸡!望落去超有分量!最惊喜系肉质滑,多汁,唔干唔鞋,味道都一流!无谂过原来火鸡可以做到唔干身仲要系外卖!而且个锡纸盒都有好多肉汁,捞饭/捞鸡食一流!我哋仲叫咗个8人套餐,有8样protein拣,4样carbs,4样snacks。又要赞下个猪肋骨,食落味道好香,肉质好松软、唔干身,仲送咗劲多薯条铺底!份量好足! 青口意粉都好好食,食得出青口系新鲜、唔会腥!意粉系阔条面,软硬适中,配埋个汁食一流!个Carbonara 都系另一样即刻俾人食哂嘅嘢!个意粉又系好好味,食得出厨师好比心机,完全唔会因为系外卖就hea做!一定会揾机会坐低堂食 总括嚟讲,全部嘢都好好食。每个菜式都唔会敷衍你!100分呀呢个圣诞大餐!
火鸡
8人套餐