2018-11-18 106 浏览
朋友住荃湾,发现新开咗一间门面好有品味既西餐厅,要带我去食,开google map 都未见有资料,抱住试新野既心态前往荃湾好多好野食,但呢个门面真系特别elegant, 未入去已经好开心因为我选择困难,朋友帮我决定两个人食个二人餐入面环境非常优雅,周围好多人都好chill 咁饮白酒。不过我一饮酒就乱讲野,朋友唔俾我饮starter好新鲜,sauce 分开你可以选择合适你既肥胖度。。。是日汤系南瓜汤,劲yum!!!! 好smooth 好浓南瓜味。朋友饮既黑松露汤佢都赞不绝口,偷左啖试都差d 返唔到转头再饮南瓜汤。。。视乎你对餐汤味道追求啦,南瓜汤清d 我觉得无咁漏;但黑松露汤真系惹味d 既.意粉好好味,煮到软硬程度刚刚好戏肉A5和牛好坚!!!先用左边个香草扫一阵牛油上去再食我地简左mediuk rare; d 肉真系无煮太老,而因为肉靓又完全无流血现象入口牛肉直涌入整个口腔,口感柔软又唔会食到好肥好漏既油味,而个扫上去既牛油有画龙点睛既功效配埋既牛油薯溶都无得输,食到我wewa 鬼叫好满意,好满意的一餐

因为我选择困难,朋友帮我决定两个人食个二人餐

三文鱼牛油果沙律

南瓜汤

蟹肉露笋扁意粉

意粉好好味,煮到软硬程度刚刚好

A5和牛

戏肉A5和牛好坚!!!
先用左边个香草扫一阵牛油上去再食

牛油薯溶
配埋既牛油薯溶都无得输,食到我wewa 鬼叫

好满意,好满意的一餐

A5和牛
牛油薯溶