2021-11-06 631 浏览
好耐无聚埋一齐喇 紧系要食餐好既 开心下啦🥳🥳饮左啲酒🍻就上菜喇龙腾踏白雪- 𠮶名好有气势 原来系原只龙虾🦞拆肉同蛋白一齐炒😄 调味唔会抢左龙虾肉既味道 配埋附赠既超脆蒜蓉包 正👏🏻👏🏻沙参玉竹炖龙骨汤🍲- 见住待应将入面既汤料舀出来时 哇咁多料点会唔清甜 突然有人问:得骨既?唔驶担心 啲龙趸肉会系后面出现🐟😂 双冬羊腩煲- 滚下滚下既感觉真系好💁🏻‍♀️ 羊腩炆得好入味唔会老 入面既枝竹都好正👍🏻索晒啲汁鱼汤浸龙趸球- 鱼肉出现啦!师傅起肉起得好 每片厚薄度都差唔多 鱼肉嫩滑 同埋我好钟意食入面啲炸蒜子😋脆皮风沙猪手🐷- 炸蒜香味浓 猪手保持到皮脆 不过都要啲牙力 呢个送酒一流🍺 蒜蓉开边蒸中虾🦐- 虾蒸得啱啱好 粉丝吸收晒鲜味 无得输 屋企真系整唔到呢个水准🙈最后以带子蛋白炒饭 及 寿包作结 呢一餐真系食到好饱 好满足🥰🥰捧住个肚走🤣

突然有人问:得骨既?唔驶担心 啲龙趸肉会系后面出现🐟😂

2021-10-30