2020-03-07
疫情咁耐,食得耐煮家饭都想去食下出面饭,而我又一直睇左呢间舖好耐今日午餐时间行过,见到有位当然入去试下啦今日入去试一试佢哋既burger,咁我同我朋友两个人入去食burger原本谂住入去都比一般价钱会贵,但好多人都话好食就试下啦,完全系两件事我同我朋友一人叫一个汉堡,仲有野饮送,我就食咗个软壳蟹汉堡,我朋友就食咗鸡肉汉堡,我同我朋友一人分一半。先系睇一睇个包有烤过系脆口,但个包心系软既,外脆内软都系一绝。软壳蟹炸到好脆之余内里既肉又唔干,而且仲系一只完整既软壳蟹,混合个酱一齐食,简直系一流。我朋友个鸡肉汉堡又嫩又有肉汁,一大块鸡肉,食都最后个啖都有肉,我觉得好好食。另外仲叫左个薯条食,薯条被麦x劳好食又粗而且分量十足,我地一人一半先食晒,可能因为个汉堡都足料所以薯条好似细细兜但系如果加埋个汉堡,大家就自行决定叫唔叫多个小食,但今日一见到个汉堡实在超级想食所以无影相。总括而言,呢间餐厅除左细之外最重要既系食物超级好食,价钱合理,环境都唔错,如果10分满分我会畀8.5分,有机会一定再去帮衬