2019-09-21 506 浏览
今日黎到黄金海岸,想揾返间有风味嘅餐厅,见到呢一间食kebab嘅餐厅觉得好吸引,于是就同啲朋友入咗去食入到去见到餐厅嘅员工好多都唔系香港人,主要都系用英语沟通,今日系星期四有买二送一嘅优惠,我同我D朋友啱啱好三个人就叫咗我叫咗个串烧鸡肉kebab,味道好重香料味,而且有好多洋葱同埋蕃茄,我本身唔系好钟意食洋葱所以我拎走晒,但系不得不提啲串烧鸡肉真系好好食,佢仲有唔同嘅酱可以拣,我落咗蒜蓉酱,味道都几夹!而且我哋三个除返开都系$60一个人,真系好抵呀!而且仲好饱肚,女仔未必食得晒一整个啊建议下次可以两个人share kebab同一个小食,咁就冇咁饱之余仲可以试唔同嘅嘢食

2019-09-19