2020-03-19 332 浏览
终于揾倒藉口同老伴去食呢间Red Lobster!平日晚上都fully booked 可见地位超然!店员建议我地630 walk-in 试下 ,好吧!就一于去试下!好彩一去到唔驶等立即安排就座,坐喺茶水附近虽然有D 嘈但还可以接受。坐位濶落舒适,柔和灯光下如果有些少音乐更好。虽然两口子食唔倒太多但乜都想试, 研究左好耐先决定倒食咩,落单店员细心有礼。前菜: 🦑Golden Calamari 香酥炸鱿鱼 $48 : 份量大,鱿鱼新鲜仲有两款酱汁!正沙律:🍤 🥑Avocado Stuffed with Lobster and Shrimp龙虾大虾牛油果盏 $78 : 清新又健康,全个牛油果配埋龙虾肉,大虾肉!酱汁清新唔漏又唔会太酸!啱哂唔钟意食沙津酱嘅我!呢个都系正! 汤: 🦞🥣Lobster Bisque龙虾浓汤 $58  : 龙虾浓汤细细碗,但真系好浓同好味,又系正!主菜:🦞🦞🦞Typhoon Shelter Lobster港式避风塘炒龙虾$358/1lb: 虽然样样都好味,但呢个龙虾真系满分!系满分呀💯💯!活龙虾,果然好活!我地只点了 1lb 虽然系最小嘅份量,龙虾肉入口弹牙,味道极

主菜:🦞🦞🦞Typhoon Shelter Lobster港式避风塘炒龙虾$358/1lb: 虽然样样都好味,但呢个龙虾真系满分!系满分呀💯💯!活龙虾,果然好活!我地只点了 1lb 虽然系最小嘅份量,龙虾肉入口弹牙,味道极新鲜!港式避风塘炒蒜唔太辣恰到好处!食一啖系会想哗一声~太好味了!龙虾头仲有小小肉同膏超鲜!由于我唔太钟意牛油/芝士冇决定错!港式避风塘坚好味!绝对推介!!!

整体价钱同理份量多!活龙虾真系超。级。好。味💯!下次一定再黎!
炸鱿鱼
龙虾大虾牛油果盏