2023-04-18 22 浏览
好耐之前系九龙城食过一次呢间,觉得唔错。朋友又无端端话想食刺身饭,我就醒起呢间,点知发现搬左去观塘😂过黎试下,质素一样咁高!环境几大,空间感好够,坐得几舒服👍🏻店员都好有礼貌,解释得好清楚👏🏻食物款式都好多,有唔同既寿司同刺身饭可以叫,价钱都好合理,性价比唔错!😍渔吉特选丼 ($188)有三文鱼,油甘鱼,鲍鱼,海胆,产地直送鲜鱼,三文鱼籽,樱花鱿鱼,赤虾左口鱼边,帆立贝。超级丰富😍😍每一件都系厚切加大件,一啲都唔孤寒,仲有饭都好大碗🤩唔太肚饿既话2个人食都得,份量好多,好抵食!刺身质素都好高,好鲜甜,而且口感一流。🤤鲍鱼超好食,樱花鱿鱼好有惊喜!叫呢个系超级满足🥰豪快海鲜丼 ($128)呢个既刺身其实同上面既差唔多,只系小左几款。份量相对会小d,价钱都会平d😂如果唔想食太多,我会建议叫呢个!😍够饱肚,而且刺身高质,寿司饭都有质感同够入味👍🏻系观塘牛头角返工既人返lunch一定要过黎试。🤩不过就算唔系呢头返工,我觉得都值得过黎试😆
好耐之前系九龙城食过一次呢间,觉得唔错。朋友又无端端话想食刺身饭,我就醒起呢间,点知发现搬左去观塘😂过黎试下,质素一样咁高!环境几大,空间感好够,坐得几舒服👍🏻店员都好有礼貌,解释得好清楚👏🏻食物款式都好多,有唔同既寿司刺身饭可以叫,价钱都好合理,性价比唔错!😍

渔吉特选丼 ($188)

豪快海鲜丼 ($128)