2019-10-31
去尚鲜食日本烧肉,普通烧肉$298,A5和牛烧肉$398,争一百蚊就可以A4、A5和牛任食,仲驶谂?! 梗系食和牛啦!先嚟【和牛拼盘】一共七款和牛,每款每人一片食住先,食完睇吓边款好食先再叫,系可以无限加单架,牛摩王嘅我哋劲开心。 每款都标注清楚咩部位:A5 鹿儿岛黑毛和牛牛小排、A5 鹿儿岛黑毛和牛贝身肉、A5鹿儿岛黑毛和牛外腹肉、A5鹿儿岛黑毛和牛薄裙肉、A4鹿儿岛黑毛和牛肩颈肉、A4鹿儿岛黑毛和牛牛三角、A4鹿儿岛黑毛和牛牛肩胛,款款都充满油花,牛味香浓,一入口啲牛油就已经咇晒出嚟! 我觉得最好食系A5 鹿儿岛黑毛和牛牛小排,重点encore!【海鲜拼盘】甲罗烧、帆立贝、鲍鱼、蚝、海虾都好新鲜,当中嘅蚝仲可以无限order,正呀! 甲罗烧用料好足,啖啖蟹膏香味!最爱嘅系【清酒煮蚬】,估唔到系自己煮。 啲蚬水润、厚肉、鲜甜,仲要系好新鲜,会喷水架,配埋啲好入味嘅酒香味,实在系要一叫再叫三叫。刺身、天妇罗、汤、鸡翼都当然唔以错过,最后仲有新版Movenpick雪糕,超满足!