2022-06-21 36 浏览
好味指数:😋😋😋😋😋推荐指数:⭐⭐⭐⭐⭐️日本放题就成日食,但韩式放题就第一次今日同朋友试呢个放题可以任食炸鸡🍗🍗🍗一试过试洒唔同口味😙🐥放题$168包炸鸡+焗鸡+pizza+小食放题🍗炸鸡(无骨)👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻🖤黑糖脆脆炸鸡必点‼️黑糖味炸鸡好有创意,黑糖配埋香蒜脆脆非常夹😋💛甜酸炸鸡酸酸甜甜,唔算特别出众,都可以试下~🌶辣味炸鸡味道唔算好辣~味道正常🍯蜜糖芥末香葱炸鸡必点‼️蜜糖配鸡点都咁夹,最特别之处系呢款炸鸡多咗香葱味,好香😋🌿香草青柠炸鸡必点‼️酱汁creamy,多左青柠味中和油腻感🤤🍋柠檬柚子炸鸡必点‼️味道清新,感觉都无咁腻,好中意柚子味🤤我另外叫咗啲小食试吓,例如泡菜、水冷面、菠菜⋯介绍两个值得一试嘅小食👇🏻🍟蜜糖芥末薯条酱汁好食😋但系薯条再脆啲会更好🤔💛韩式辣拌海蜇唔算好辣,海蜇好爽口,食极都唔停🤣🍹蜜桃特饮&菊花蜜特饮饮品做紧买一送一,叫咗黎试下~特饮都系soda饮品,蜜桃特饮比较有特色,仲有西瓜冰雪条做装饰🍉菊花蜜特饮有个菊花做装饰,打卡好靓,但偏甜左啲见到好多口味都好想试🤤我地order咗6款口味嘅炸鸡同埋小食,已经食到好饱😵‍💫本身好想试埋焗鸡同pizza,唯
好味指数:😋😋😋😋😋
推荐指数:⭐⭐⭐⭐⭐️
日本放题就成日食,但韩式放题就第一次[吐舌]今日同朋友试呢个放题可以任食炸鸡🍗🍗🍗一试过试洒唔同口味😙
🐥放题$168
炸鸡+焗鸡+pizza+小食放题
🍗炸鸡(无骨)
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
🖤黑糖脆脆炸鸡
必点‼️黑糖味炸鸡好有创意,黑糖配埋香蒜脆脆非常夹😋
💛甜酸炸鸡
酸酸甜甜,唔算特别出众,都可以试下~
🌶辣味炸鸡
味道唔算好辣~味道正常
🍯蜜糖芥末香葱炸鸡
🌿香草青柠炸鸡
必点‼️酱汁creamy,多左青柠味中和油腻感🤤
🍋柠檬柚子炸鸡
必点‼️味道清新,感觉都无咁腻,好中意柚子味🤤
🍟蜜糖芥末薯条
酱汁好食😋但系薯条再脆啲会更好🤔
💛韩式辣拌海蜇
唔算好辣,海蜇好爽口,食极都唔停🤣
🍹蜜桃特饮&菊花蜜特饮
饮品做紧买一送一,叫咗黎试下~
菊花蜜特饮有个菊花做装饰,打卡好靓,但偏甜左啲
见到好多口味都好想试🤤我地order咗6款口味嘅炸鸡同埋小食,已经食到好饱😵‍💫本身好想试埋焗鸡同pizza,唯有下次再试🤣

📍 Sodam Chicken (铜锣湾)
地址:铜锣湾耀华街3号百乐中心7楼