2021-07-09
-鸡煲半只(不辣)鸡件份量唔多,但全部都好入味🥺 加埋配料有我最钟意嘅芫荽真系好满足😛-安格斯肥牛(小)肥牛肉质鲜嫩,牛味都几浓,份量两个人share食啱啱好🥰-猪红猪红就略嫌冇乜味道,不过拎嚟过下口瘾都唔错啊🤪-鸳鸯滑佢系分咗虾滑同埋墨鱼滑嘅😌 小编私心虾滑~虾味香浓又爽口😛当然墨鱼滑都唔差 只不过系相对失色少少-鱼皮饺呢一个就中规中矩啦~都可以一试嘅-芝士丸就系平时食开𠮶啲芝心丸咁,香浓嘅芝士味 一定个个都啱食啦🥰-罗白萝卜切得唔会太厚,吸晒啲汤汁之后几入味🤤-娃娃菜够新鲜👍🏻-菇类拼盘一次过可以满足食唔同菇嘅欲望😍抵叫啊-墨汁墨鱼丸呢个真系强烈推介!墨鱼汁锁喺鱼丸入面 一咬开热辣辣又多汁劲有惊喜😍 钟意食墨嘅朋友一定要试-西班牙豚猪腩片依一个都系必食!🥺猪腩切到好薄 唔似坊间好多都会搞到好韧 肉味十足 个人觉得仲好味过食安格斯牛🤤-响铃超级大份量😳 味道系预期之内不过劲满足 -天地1号呢支苹果醋真系劲消暑😛 仲要糖份唔多 可以呃自己算系健康嘅饮品🤣 不过有气所以都要慢慢饮
-安格斯肥牛(小)
肥牛肉质鲜嫩,牛味都几浓,份量两个人share食啱啱好🥰
-猪红
猪红就略嫌冇乜味道,不过拎嚟过下口瘾都唔错啊🤪
-鸳鸯滑
-鱼皮饺
呢一个就中规中矩啦~都可以一试嘅
-芝士丸
就系平时食开𠮶啲芝心丸咁,香浓嘅芝士味 一定个个都啱食啦🥰
-罗白
萝卜切得唔会太厚,吸晒啲汤汁之后几入味🤤
-娃娃菜
够新鲜👍🏻