2022-10-26
仲有几日就到万圣节喇🎃梗系要应一应节,食返个万圣节大餐啦!Dazzling Cafe推出咗期间限定嘅万圣节双人套餐,$488两位,包含咗沙律、薯条、两款意粉、甜品同埋两杯特饮,超丰富呀~性价比极高,而且味道好,卖相造型又超得意😍香料鸡腿凯撒沙拉🥗好大碟呀,除咗沙律菜之外仲有面包粒、脆烟肉、鸡蛋碎同埋大大件嘅香料鸡腿,口感清清爽爽。松露薯条🍟香脆嘅粗薯条啱啱炸起,热辣辣好香口!配搭黑松露,简直令人食到停唔到口~仲配有两款唔同嘅酱汁。明太子义大利面 🍝浓厚嘅鲜奶油酱汁,配上鲜美明太子,口感劲Creamy。系我每次嚟dazzling cafe嘅必食之选!青酱奶油鸡腿义大利面🍝脆皮油香的腌制鸡腿拌上浓郁青酱,别有一番风味。猛鬼惊魂夜-布朗尼蜜糖吐司🍞蜜糖吐司系嚟到呢个必须要食嘅食物吧!配有Brownie Chocolate蛋糕、雪糕、奶油、香蕉同埋朱古力碎,简直系超级邪恶!!最后仲有两杯特饮,黑魔后即系Oreo朱古力奶昔,绯红女巫即系士多啤梨奶,两杯造型都好特别,都系邪恶之选,好甜好好饮啊~
香料鸡腿凯撒沙拉🥗
松露薯条🍟
明太子义大利面 🍝
青酱奶油鸡腿义大利面🍝
脆皮油香的腌制鸡腿拌上浓郁青酱,别有一番风味。
猛鬼惊魂夜-布朗尼蜜糖吐司🍞