有朋友介绍过呢间新烧肉,话食物种类非常多,今日喺附近行街之后,想食餐饱,就嚟咗呢度食烧肉放题!餐厅日式装修风格, 空间好宽敞,座位舒适我地今日食豪啲,选咗 $469嘅日本🇯🇵产黑毛和牛烧肉放题套餐和牛色泽鲜红,雪花纹、油脂分布极之均匀,牛肉味道浓郁,入口柔软嫩滑,配上SAPPORO生啤,真系滋味无穷,又可以叫好多口味嘅气泡酒,平时放题店唔会有既饮品,仲有夏祭限定升级嘅波子汽水,如果小朋友嚟一定好开心!新口味嘅芝士🫕🧀️拉丝,配辛辣口味嘅肉肉,好似韩式既食法,几夹㖞,呢个食法都唔错!除咗不停食肉肉之外,仲有鲍鱼、大大只嘅日本产带子、牛油🧈蒜蓉烧广岛蚝、鲜虾等等嘅海鲜,我哋encore咗好多次鲍鱼,肉质弹牙出面仲有自助吧,有前菜、沙律、炸物热食(芝士炸鸡🍗、shakeshake薯条🍟)、甜品、其他饮品食到咁上下,紧系要食埋甜品,软雪糕有牛乳味,仲有夏祭限定波子汽水味,几特别,好似沙冰咁清爽!最后,记得要玩埋拉绳小挑战,抽奖蠃小礼物🎁

餐厅日式装修风格, 空间好宽敞,座位舒适
2045 浏览

最后,记得要玩埋拉绳小挑战,抽奖蠃小礼物🎁