2021-06-27 410 浏览
难得嚟到九龙湾,就揾到呢间樱花虾拉面试吓。但系位置都有啲难揾,争啲兜咗入个屋苑入面🙈 由于系星期日夜晚,都等咗20分钟左右先有位,间舖头好细,位置有啲迫。-浓香樱虾油拉面🦐 💰83 (好味道:💛💛💛💛💛 )第一次食樱花虾拉面,一上枱已经吓亲,真系海量咁多樱花虾😯 好重本!个汤底超级浓郁,拉面拣咗普通硬度,连埋樱花虾汤一齐入口,有口感得来又有香浓嘅樱花虾味😋 值得推介‼️-名古屋二郎系拉面🍜 💰73 (半熟蛋+💰12) (好味道:💛💛💛 )呢款拉面会有蒜,椰菜,芽菜做配料,仲有两旧烧过嘅猪肉。肉质几好,虽然有啲肥肉,但系入口冇乜肥腻感👌🏻 个人来讲系钟意蒜蓉,所以觉得个汤底都唔错,当然冇樱花虾𠮶款咁香🤫 半熟蛋就真系半熟鸡蛋,唔系有味道嘅溏心蛋-章鱼烧 🐙 💰28@5粒 (好味道:💛💛💛 )味道正正常常,偏细粒,咬落都有口感👌🏻-人均消费:💰98-环境:💛💛💛服务:💛💛💛💛推荐:💛💛💛💛

浓香樱虾油拉面

浓香樱虾油拉面🦐 💰83
(好味道:💛💛💛💛💛 )

名古屋二郎系拉面🍜

名古屋二郎系拉面🍜 💰73 (半熟蛋+💰12)
(好味道:💛💛💛 )

章鱼烧
章鱼烧 🐙 💰28@5粒
(好味道:💛💛💛 )
味道正正常常,偏细粒,咬落都有口感👌🏻

人均消费:💰98
环境:💛💛💛