🍔 龙岛 (D2 Place) (荔枝角) 🍔-1 + 1 artisan set ($80):行完D2 Place 一落楼下见到一间好靓嘅Cafe原来系龙岛黎嘅😚平时食佢蛋糕就食得多😚原来重有开Cafe就即刻去试试佢💗仲记得我问过职员呢两杯系咩嚟😋佢解释得好详细🥲但系我咩都唔记得晒😂最记得系热个杯棉花糖下边系由可可粒整成嘅😚所以食落去真系好浓郁🤪🍫加埋烧溶左嘅棉花糖令到杯野有冇咁苦😋另外一杯就系冻朱古力🍫朱古力味都系一样好浓郁-红宝石朱古力酥皮窝夫:𠮶阵特登问一问佢哋红宝石系咩味😂原来佢系一种朱古力嚟嘅🤭但系佢本身就系粉红色💕所以佢哋就改咗佢个名叫做红宝石💎佢个酥皮窝夫好特别😜食落去好酥脆💕-焦糖布甸酥皮:上面个布甸好好食😂酥皮入面都有布甸😜食落口感好丰富😋整体唔会过甜❤️—(非专业,完全跟据个人口味☺)食物:7/10环境:8/10服务:8/10人均消费:$100———————————————▪店舖名称: 龙岛 (D2 Place) (荔枝角)▪店舖地址:🔸 荔枝角长义街9号D2 Place1期地下V1号舖-----------------------

🍔 龙岛 (D2 Place) (荔枝角) 🍔

1 + 1 artisan set ($80):
行完D2 Place 一落楼下见到一间好靓嘅Cafe

红宝石朱古力酥皮窝夫:

焦糖布甸酥皮:

(非专业,完全跟据个人口味☺)
食物:7/10
环境:8/10
服务:8/10
人均消费:$100
———————————————
▪店舖名称: 龙岛 (D2 Place) (荔枝角)
▪店舖地址:
🔸 荔枝角长义街9号D2 Place1期地下V1号舖