2024-09-21 158 浏览
平时经过希慎都会买杯珍奶,见到饮开果间山左门就试一试佢隔离果间,店员同我讲出左新野order左都几有惊喜!山乌龙鲜奶茶加珍珠($33)茶味真系好浓!!果然最多人叫既王牌😗平时既台式奶茶奶比较重,呢个完全系我杯茶!好明显饮到浓厚既乌龙味🧋奶亦都饮得出吾系奶粉冲,口感好滑,黑糖珍珠好烟韧弹牙!叫半糖岩岩好👍🏻兰乌龙鲜奶茶($29)棒住新品吾会伏既concept去买呢杯野,果然真系冇伏!一入口比山乌龙清香,茶味亦冇甘浓,吸引我既系我饮到印度拉茶既味,几特别!今次叫左少糖稍微甜咗啲,下次叫半糖可能会拉翻个平衡山渣兰乌龙($28)呢个系唯一一杯冇得调节甜度,一入口比想像中酸但好合我口味!feel到佢真系冇点加糖,好似几健康咁,饮饮下仲啜到山渣肉!平时其他珍珠奶茶舖头都冇山渣呢个option,下次要疯狂回购!

山乌龙鲜奶茶加珍珠($33)

兰乌龙鲜奶茶($29)

山渣兰乌龙($28)

2024-09-13