2021-05-17 185 浏览
🌟同朋友行旺角行到攰攰地,突然讲起曾经成日去既cafe,所以揾左间又可以玩board game又有野食既餐厅🤣——————🐽 凯撒沙律 $98沙律黎讲个人觉得最好食就莫过于凯撒沙律,爽脆既生菜配上芝士味浓烈既沙律汁,加埋烟肉碎同埋面包粒,作为第一道前菜真系一流😆🐽 炸洋葱圈 $58同朋友黎玩点小得炸物?厌薯条闷?甘就要试下黎到既洋葱圈啦🤣佢炸到外皮十分脆,入面既洋葱好细嫩甘甜,不得了🐽 肉肠拼盘 $88一碟小食有齐迷你司华力肠、意式香草肠、牛仔肠同埋热狗肠,岩晒我黎个肠仔怪!成理fd一齐share真系唔错🤙🏻🐽 墨西哥鸡翼 $78黎到既墨西哥鸡翼同坊间既水牛城鸡翼相比之下相对唔辣,但又有辣椒既香味,愈食愈想食☺️🐽 红酒牛肋条饭红酒味好重!中以食浓烈红酒煮肉类既朋友唔好放过!最后用黎个饭埋尾,好完美😆
🌟

——————