餐厅: 牛奶冰室 (御海灣商場)
资讯:

话说依家转咗做freelance,成日都要走嚟走去,呢日就同男友系屯门区做嘢,咁啱经过见到有间茶记环境几唔错,而且都几多人食,所以就拣咗呢间嚟食我哋个Lunch~ 「牛奶冰室」位于御海湾商场地下,室内室外都有座位,店内环境好新净,装修时尚雅致,坐得几舒服~ 🧡爆浆拉丝菠萝包($18)芝士控必食!菠萝包外皮焗得好酥脆,一刀切开超爆浆,芝士一涌而出,仲可以到拉丝,视觉效果一流!味道都好唔错,半甜半咸,层次丰富,用嚟做下午茶一流! 🧡厚切猪扒劲香葱油饭($54)猪扒大块厚身,煎得香口,劲多香葱,调味适中,唔会过咸,捞饭食超正!Lunch $54跟埋野饮,价格相宜,系一个中上嘅茶记葱油猪扒饭!

🧡爆浆拉丝菠萝包($18)
爆浆拉丝菠萝包

🧡厚切猪扒劲香葱油饭($54)
厚切猪扒劲香葱油饭

厚切猪扒劲香葱油饭