2022-07-09 80 浏览
鸡翼放题,要首先俾like老板,谂到鸡翼放题,真系几特别,仲要多款口味,包你味雷够哂享受,畀你任食鸡翼, 身为鸡翼控嘅我梗系要试下, 早排同事黎食过都话唔错, 咁我又去睇下有几唔错先。首先系食物, 我拣咗90分钟鸡翼放题, 有19种口味选择, 可以先嗌住六款唔够再落order。六款鸡翼有:黑椒柠檬印度唐杜里烤鸡蒙古烧烤味醉鸡泰式甜辣酱黑芝麻海鲜蜂蜜每款各有四只黑椒柠檬系自己再加柠檬汁唐杜里烤鸡系干身款鸡翼蒙古烧烤味鸡翼好有bbq风味,爱辣人士拣佢就真系好正醉鸡系湿身款鸡翼, 系碗上的, 汤底浓郁泰式甜辣酱系咁多款我最钟意食嘅, 食咗一啖已经爱上了, 甜甜地又易入口黑芝麻海鲜蜂蜜劲多黑芝麻在面,好香浓,蜂蜜甜又易入口,都系十分推介的。两位店员服务超好,有礼貌又有笑容,一叫即到,仲讲得好清楚放题包括左啲咩,枱面仲备有手套同湿纸巾方便食鸡翼用,好细心。环境好干净同坐得好舒服,同事介绍完我去,我都会再介绍朋友去,真心推介!
六款鸡翼有:
黑芝麻海鲜蜂蜜

每款各有四只
黑椒柠檬系自己再加柠檬汁
唐杜里烤鸡系干身款鸡翼
蒙古烧烤味鸡翼好有bbq风味,爱辣人士拣佢就真系好正
醉鸡系湿身款鸡翼, 系碗上的, 汤底浓郁

ice lemon tea
黑椒芝麻海鲜蜂蜜