2019-06-08 1637 浏览
连放三日大假做咩好? 当然要返餐好! 黎到happy paradise一定要试下最出名嘅黑毛叉烧饭啦,一啖猪油一啖鼓油,惊喜程度唔是言语可表达。肥肉虽然偏多,但口感确系唔错,罪恶感绝对比唔上满足感干炒牛河食得多今日食非一般牛肉炒河,食落充满牛油香,配埋海带丝同洋葱,份量大大碟都唔够食再黎就系热辣辣嘅炸鸡,热辣辣炸起加埋微辣口味,皮脆又多汁,差杯啤酒咋。煎素菜饼真系好小见到,煎到饼底脆脆,金黄色令到食欲大增,素菜馅料令到整体食落无咁油腻,赞!轮到炒菜出场! 翠肉瓜配埋西兰花加埋笋,绿绿的令人赏心悦目呢个貌似鸡蛋仔其实系都面包黎㗎,烘过嘅面包整到鸡蛋仔咁款,创意100分,不果味道就普普通通。酱系鱼籽沙律酱本身都有啲期望,可惜食落只系普通沙律酱环境几舒服,啱哂三五知己黎吹下水呢到将平凡食材变得不平凡菜式,创意加哂分最后要提及佢哋服务态度真系一流, 因为我有其中一个朋友皮肤敏感,好多嘢都唔食得。员工问得很清楚再同厨师夹怎样改𩠌菜就我朋友,赞!!!!!!!
连放三日大假做咩好? 当然要返餐好!

肥肉虽然偏多,但口感确系唔错,罪恶感绝对比唔上满足感

轮到炒菜出场! 翠肉瓜配埋西兰花加埋笋,绿绿的令人赏心悦目

酱系鱼籽沙律酱本身都有啲期望,可惜食落只系普通沙律酱

环境几舒服,啱哂三五知己黎吹下水

呢到将平凡食材变得不平凡菜式,创意加哂分