2019-09-15 2276 浏览
朋友之前就话想试,我又中意食鸡又对药膳无抵抗能力所以就应承左喇😬本身book左7点,但因为塞车辞到,有职员打黎问,都好好礼貌,叫我地慢慢。铺头唔系好大,干净企理。一坐底会推荐烧海鲜。我地都叫左鲍鱼,之后叫左半只鸡既药膳鸡煲,因为得两个人,而且想食下其他烧烤。叫左牛舌,鸡肾同埋茄子,职员提议叫少辣,会好食啲,同埋可以夹走面头辣椒,唔会太辣,当然好啦。同埋会上一碟辣椒鼓油俾你食鸡煲点。鸡煲劲香,会帮你落鸡,帮你睇住佢几时熟,会提你几时食得!会食哂烧烤先食鸡煲,定两个同时食,我地就谂住食埋烧烤先,甘职员就帮我地熄左个火佢。牛舌好厚好林,好食呀,鸡肾同茄子就正常,鲍鱼都爽口。食药膳紧系饮啖汤先啦,超正,好足料,超甜,有红枣,龙眼肉,杞子等等,同朋友狂饮。鸡好似煮耐左少少,浸耐左。之后我地叫左皇帝菜,菜都新鲜。因为食完都唔饱,就再谂住再叫,职员提我地个菜仲未食㖞,应该系怕我地食唔哂,但我地其实好大食。再叫左油麦菜同水饺,油麦菜唔系好靓,水饺就普普通通。鸡煲加汤唔系加水架,但唔知系咪我地食哂啲龙眼肉,愈煲愈咸个汤,但都忍唔住饮两啖,因为好鲜。埋单先500蚊,我地仲叫左杯500ml既啤酒同一罐可乐,

牛舌好厚好林,好食呀,鸡肾同茄子就正常,鲍鱼都爽口。

再叫左油麦菜同水饺,油麦菜唔系好靓,水饺就普普通通。

埋单先500蚊,我地仲叫左杯500ml既啤酒同一罐可乐,俾预期平。下次我地会食一只鸡,加上职员好有礼貌,每次落野佢都会叫多谢哂。有下次😂
烧鲍鱼
烧烤