依个碟一送上嚟嘅时候 真系会哗一声🤣因为真系每一款食物都整得好靓好精致💓同埋摆盘都摆得好colorful❤️🧡💛💚💙💜就算唔好食都值回票价🤤佢仲可以免费喺个碟度写字 黎庆祝生日都唔错🥰-佢跟set会送一个沙律同埋嘢饮🥗🍹我自己钟意沙律系用醋捞 唔钟意用啲肥仔酱🙈感觉会清新啲😋所以呢个好味❣️佢有啲嘢饮要加钱有啲唔使🤔我𠮶杯系草莓爆谷茶🍿好特别😚饮落酸酸甜甜咁🤩呢度嘅热茶系可以无限refill♾因为佢仲有好多料隔住咗 所以都唔惊加水会冇味!抵饮🥳-唔好睇佢每一款都细细粒咁🧐因为佢有24款所以其实份量好够😝食晒都饱架!佢啲野食好似会间唔中就转下🤩佢系一行咸食一行甜食 梅花间竹🤤几有心思💓-佢个三文鱼真系好厚切 好肥美 好鲜甜😭佢个蟹肉碎同埋虾𠮶个都好好食!个人觉得佢海鲜嘅咸食好出色💓不过个鹅肝就麻麻地 因为好腥🙈至于右边第二行就系细版嘅三文治🥪几得意但系味道就麻麻~因为整到太的骰 所以净系好似食紧一旧咸咸地嘅嘢🤣-佢啲甜品全部都我好钟意好好食😋净系得啲macaroons偏甜左少少🙈其他都好味❤️但系真系太细粒~食每一款都好唔舍得将最后一啖放入口🤣
High  Tea  Set☕️

庆祝纪念