2016-11-02 2346 浏览
1行8人团购蒸气火锅变成谷气火锅,如果吾系见团购平都未必去试,服务员态度超差,就算系团购都吾洗恶劣成咁挂,入坐时候都讲明8人,仲要安排细枱招呼,我地要求要大枱,服务员回应系(你8个之麻)当时全场食饭人不足7枱,绝对有大枱可以提供,团购单上写明无饮品跟,我地问饮品价钱时候,服务员回应话,(你食团购无野饮㖞,要饮就12蚊罐),虽然叫有人服侍蒸食物,但服务员会咁同你讲(你地吾好禁个时间制呀,禁坏左又要同你地转枱啦)全程蒸完𩠌无人帮我地处理。但又叫我地吾好搞。咁即系点呢?由经理至部下全场不足4位呀姐。仲要企系到睇电视。我绝对不得不投诉。市面上有好多选择蒸气火锅饭店,但食得咁谷气既你就一定要简呢间