2022-10-11 1621 浏览
之前 庆祝老公生日所以拣咗呢间价钱超贵,问佢生日可否准备甜品,要另外加钱 仲要话唔可以写字服务超级差,疫情期间日本师傅仲要唔戴口罩,同当晚全程黑面 我坐吧枱位, 当晚另外有两pair 情侣。 我同先生点了seasonal set (好似$1700 pp) 正常set $3000 pp。 个所谓男经理简直不知所谓。明明我个set 同隔离𠮶set唔同 但每一碟𩠌的介绍系会集体讲,有时根本听唔到佢讲乜。最过分系佢在我们每一道菜上菜前都会重复话我哋唔应该拣呢一个set,应该拣贵个一set ,成晚就不断侮辱我哋,令到我同老公劲扫兴,讲到好似我好cheap,冇拣$3000一个人个set . 明明系你餐厅出呢个set 但就好似我嘅错咁。 讲一次都算佢真系成晚讲咗10几次。到我哋走𠮶时仲要再提多我哋一次,叫我哋下次拣贵𠮶个set啦。 想话绝对冇下次啰,我哋亦都好庆幸冇拣贵set, 只系俾佢㓥咗接近$4000 唔系$7000啰! 重点:难食‼️份量少‼️性价比极低‼️仲要食唔饱‼️只系叫你可以refill 佢啲日本米㖞 😡🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♂️
之前 庆祝老公生日所以拣咗呢间

服务超级差,疫情期间日本师傅仲要唔戴口罩,同当晚全程黑面

个所谓男经理简直不知所谓。

😡🙅🏻‍♀️🙅🏻‍♂️

$2000