今日行开北角汇 所以顺手睇吓附近有啲咩嘢食 见到呢间餐厅门面好有特色 所以就入咗去试吓佢个promotional dinner set!! 都系$500左右 二人份量间餐厅俾人嘅感觉好舒服 好值得大家去happy hour 嘅地方🎯餐汤 有机杂菜汤 黑松露野菌蘑菇汤呢个两个汤都好有惊喜 绝对系足料份量再多啲我都可以饮得晒🤣🎯前菜 黑醋田园沙律 煎带子西兰花蓉首先佢哋个样已经好吸引 绝对可以相机先食 颜色非常丰富 口感仲好Rich添 煎得又香 系我推介嘅必叫食品之一🎯主菜 黑松露手打宽条面呢个宽条面系手打 绝对唔系街边行货所以食落好烟韧 而个汁有好creamy 绝对系诚意之选🎯主菜 盐焗海鲈鱼呢个又系其中一个必食嘅菜式之一首先佢嘅卖相已经好特别 店员帮我地切开嘅时候 我哋直情哗左一声都食落口 鱼嘅鲜味系超级突出 配埋旁边嘅火箭菜一齐食 推介推介🎯饮品 lime soda 黑糖姜茶Lime soda 卖相好靓至于个黑糖姜茶 店员话系云南嘅姜所以特别浓郁 对女人一定好好 我下次嚟一定会再叫总括而言两个人都系五百几蚊 食到饱一饱 质素系超乎水准 一定会再嚟 庆祝节日 或者谈心都好适合🤣🤣🤣🤣

🎯餐汤 有机杂菜汤 黑松露野菌蘑菇汤
呢个两个汤都好有惊喜 绝对系足料