2024-03-11
Peek-A-Poke (heath庆方) (尖沙咀)尖沙咀弥敦道36-44号重庆大厦heath庆方地库S01B号舖。我成日都觉得要系香港食健康野都唔容易,成日加有机两个字就会卖到贵一贵,仲要portion细细。Peek-A-Poke系香港好难得大大碗得黎食得饱又唔算太贵嘅健康餐厅,唔怪得平日黎到都满座仲要等位添呀。黎到呢度可以100% DIY,又或者拣d default 食品,全部都可以拣全饭、半沙律菜半饭、全沙律菜,各种唔同嘅combination,睇你自己想点食都得。当日试左火辣辣鸡胸($88)、吖嘻先生($88),大碗到我完全系食唔晒 🤣 建议女仔可以唔洗跟饭都一定够饱~ 全部材料都好新鲜健康,食完好似帮内脏冲左个凉一样咁舒服 😌 我仲好贪心add on加多左d食物,大满足呀!。@peekapoke 。#gpigtst
Peek-A-Poke (heath庆方) (尖沙咀)
@peekapoke
#gpigtst