又到左星期日揾嘢食嘅时候喇见好似好耐都冇入过西贡食嘢㖞,不如今日就去西贡食嘢啦🤪🤪西贡不嬲都好多呢类型嘅西餐厅,真系唔知食边间好记得上次去开西环,见到呢间餐厅,然后发现原来西贡都有间分店,不如就试吓佢啦其实呢间分店都唔属喺西贡市中心,只系过咗科技大学冇耐就到啦,好近架乍😍😍😍😍1200hrs就到左餐厅噜,无客人㖞,心谂会唔会中伏架其实?点知座唔够十分钟就满哂啦,当中全部都系一家大细,同埋外国人😊😊😊哩度有少部份outdoor位置,岩哂今日咁sunshine😍😍打开menu好多选择,有沙律🥗意粉,扒类😋😋😋😋不过今日想食light 啲,所以嗌左两𠮶沙律🥗嗌左𠮶藜麦杂菜cheese沙律,同埋一款店员推荐既鹰嘴豆杂菜沙律🥗同埋一杯香蕉🍌milkshake 同埋一杯英式早餐茶🤩🤩🤩🤩沙律分量好多呀,两碟都有好多水牛芝士,可能我唔系食开水牛芝士,觉得呢度嘅有啲咸,定系其实水牛芝士系咸㗎啦🤪🤪🤪唔好以为两碟都系菜,就一啲都唔饱,其实有藜麦真系好饱肚,又健康,仲有烤过嘅新鲜蔬菜,今餐好满足,又觉得好健康🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌🍌
又到左星期日揾嘢食嘅时候喇