2022-07-06
🖤Fûhn🤍铜锣湾骆克道459-461号The L. Square 1楼🥢呢排一直都好挂住越南菜,今日一于同朋友去食先!之前已经喺呢度食过,质素都好唔错,今日一于再试一试其他嘢食😜🐮🍜特级安格斯牛肉和牛丸河粉 $108汤底味道清得嚟但有牛肉味,安格斯牛肉味道浓郁,而且好软熟,最正就系牛丸,超多肉汁!我哋share嚟食都赞不绝口🍤🍗特上小食拼盘 $198拼盘好丰富,有蒜蓉牛油鸡翼,春卷生菜,炸虾饼,扎肉粒同原只既椒盐软壳蟹,每款小食都系新鲜炸好,够晒香口!最正嘅系炸虾饼,入边100%虾肉仲要见到原粒虾仔,好弹牙!🥖🌯特色鹅肝酱法包 $58小食必点!除左鹅肝酱同埋扎肉,其他配料都非常出色,再加埋底层有一层厚厚嘅蒜蓉牛油酱,好惹味!旁边都会有返啲酸瓜同埋生菜🥬,食落清新的唔会腻~🛍埋单𠮶阵,原来今年系餐厅开业五周年,店员仲送咗佢哋今年自家设计嘅青柠梳打水俾我哋,望落真系几靓!🤘🏼临走𠮶阵,仲望到原来佢哋有自家制嘅金边粉卖🤩
🐮🍜特级安格斯牛肉和牛丸河粉 $108
🍤🍗特上小食拼盘 $198