2022-09-09 34 浏览
呢两个星期都要attach去长沙湾度做嘢但估唔到呢佢咁多美食🤩.呢边啲同事成日都话Hero’s Friday既汉堡高质抵食🍔呢几日经过又真系好多人喺出面排队好彩俾我揾到佢哋个app「HerosFriday」😌依家咁热真系搞唔掂落完单 够钟就去攞 劲方便❤️.芝士汉堡套餐 $66 🍔套餐包括 (包 薯条 饮品)佢个app系劲多选择 自行加减所需配料一打开个包装 见到大量生菜🥬顶级纯牛肉 芝士🧀 番茄🍅一咬落去牛肉真系超级Juicy 加埋其他配料一齐食 口感丰富.全日汉堡 $95🍔🍔2块超级厚嘅汉堡扒 大块烟肉 生菜🥬全部份量都系用Jumbo黎形容好彩我出名口大😂 如果口细都咬唔到🤪两块牛肉加埋啲黑椒汁系劲好味牛肉系好重牛味又多汁加埋半肥瘦既烟肉🥓超级好食❤️.蕃薯条🍠🍟基本上劲少地方会有蕃薯条一见到谂都唔使谂就拣呢款外面超级脆 里面嘅蕃薯蓉细滑一啲都唔干 又香又甜甜地真系必食推介🥰.经过深水埗嘅朋友真系要试吓👍🏻其他地方食唔到咖最紧要系记得用app买有得减$10之余仲可以提早order 唔使喺街等😌.呢期推广紧会员增值升级至社区英雄Plan B计划($1000送$300 = 77折)C计划(
呢两个星期都要attach去长沙湾度做嘢
但估唔到呢佢咁多美食🤩
呢几日经过又真系好多人喺出面排队
好彩俾我揾到佢哋个app「HerosFriday」😌
依家咁热真系搞唔掂
落完单 够钟就去攞 劲方便❤️

芝士汉堡套餐 $66 🍔
套餐包括 (包 薯条 饮品)
佢个app系劲多选择 自行加减所需配料

最紧要系记得用app买
有得减$10之余
仲可以提早order 唔使喺街等😌
呢期推广紧会员增值
C计划($2000送$700 = 74折)
升级会员后 仲有会员价购买食物!

#herosfriday #beyourownhero #荔枝角美食 #中环美食 #黄埔美食 #黄埔 #深水埗美食 #深水埗 #Panger #Burger #班堡