前排去完意大利,好挂住呢个地方,所以见到将军澳开咗呢间新嘅餐厅,已经期待咗好耐可以去试。Turns out 真系好好食!个Seafood pasta嘅海鲜,好新鲜,好足料!有三四只大青口,虾,蟹肉,同埋差唔多每一啖都有八爪鱼嘅口感,个酱汁调得好好食。本身谂住嗌Pizza,但系落单嘅时候,服务生推介左crocchettone比我地,话 it’s very good!! 我哋去意大利𠮶阵冇去意南,所以冇听过呢一款菜式。所以都系佢推荐之下,嗌咗呢一款菜式,结果都真系好特别,好好食!佢系将啲薯仔炸左,上面铺咗啲mozzarella cheese & cherry tomatoes, 个芝士系好香醇嘅mozzarella cheese, 很不错!以新开嘅餐厅来看,真系好推荐。所有店员都好Nice,个舖头经理Leonardo 仲成日同我哋倾偈!我哋坐喺出面,天气刚刚好,唔会太热唔会太冻,好有气氛。

Seafood  pasta
crocchettone